Elnöki kupa indul Szlovákiában

járási foci

Új kupasorozat született a szlovák labdarúgásban, indul az Elnöki kupa. A tervezetet Štefan Korman, a Nyitrai Területi Labdarúgó-szövetség elnöke ismertette a szlovák szövetség minapi közgyűlésén. 

„Rajtjoga a területi szövetségek által irányított VI. ligák bajnokának lesz. Harmincnyolc ilyen csapat létezik országszerte. A következő évad végére tehát megismerjük a legjobb szlovákiai falusi csapatot – nyilatkozta elképzeléséről a Nitrianske noviny hetilapnak Štefan Korman. – Az első visszajelzések kedvezőek, több szövetség elnökével vagyok kapcsolatban, hogy közben tisztázzuk a részleteket. Az Elnöki kupáért ugyanúgy folynak a mérkőzések, mint a kupatalálkozókon: egyetlen összecsapáson dől el a továbbjutás. Az első fordulókban a megyén belül csatáznak a VI. ligások. Az utazási és a bíróküldési kiadásokat a területi szövetségek állják. És a játéknapok? Az első forduló az új évad előtti hétvégén lesz, a többi állami ünnepeken. A legjobbak érdekes díjazásban részesülnek. A döntősök ötezer eurót oszthatnak szét egymás között, a győztes háromezer-ötszázat, a vesztes a maradék összeget.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?