Elhúznak a prágaiak?

Pozsony. Ma rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligájában az Egyesült Államok elleni, szeptember 11-i terrortámadás miatt elhalasztott csoportmérkőzéseket. A meccseket szeptember 12-én kellett volna lejátszani.

A Sparta-védőknek vigyázniuk kell a jól cselező Vlagyimír Beszcsasztnihra (jobbról), a Szpartak Moszkva legveszélyesebb csatáráraTASR/EPA-felvételA nap rangadójára Portóban kerül sor, ahol a Juventus vendégeskedik. Optimisták a portugálok, remélik, legyőzik a torinói együttest. Persze ehhez Nedvědéknek is lesz egy-két szavuk. A Celtic–Trondheim meccs egyértelmű esélyese a skót csapat. A hazaiaknál valószínűleg pályára lép a felépült Ľubomír Moravčík. A 35 esztendős középpályás pályafutása során még nem szerepelt BL-mérkőzésen.

A százszázalékos – többek között az FC Barcelonát is legyőző – és a Bundesligában nyolc forduló után veretlen Bayer Leverkusen a Fenerbahcét fogadja. A felfokozott érdeklődésre jellemző, hogy a 22 500 néző befogadására alkalmas BayArenába 30 ezer török drukker igényelt jegyet. A leverkuseni klub vezetői a rendőrséggel történt egyeztetést követően úgy döntöttek, hogy Düsseldorfban – a találkozó helyszínétől 30 km-re – a Rhein-stadionban egy óriáskivetítőt állítanak fel: itt 10 márkás jeggyel 30 ezren nézhetik végig a mérkőzést. A sztárokkal telitűzdelt FC Barcelona a Lyont látja vendégül, nagy meglepetésnek számítana, ha nem a katalánok nyernének.

Rendkívül kiegyensúlyozott a G-csoport. Meglepetésre nem a Manchester United viszi a prímet, a Ferguson-legénység a Olympiakosz Pireusz otthonában igyekszik javítani. Ha ez nem sikerül, akkor tényleg nagy bajban lesznek a szigetországiak. Küzdelmes kilencven percet ígér a Lille–La Coruna összecsapás.

Remek rajtot vett a prágai a Sparta, a müncheni döntetlen után lehengerelte a Feyenoordot. Most a botladozó Szpartak Moszkva látogat a letnái stadionba. Jaroslav Hřebík edző védencei bizakodva várják a meccset, hiszen az utóbbi kilenc tétmérkőzés közül nyolcat megnyertek, s a Bayernnel pedig 0:0-ra játszottak. A Blšanyból érkezett Čech kapus még nem kapott gólt a Bajnokok Ligájában, a 19 esztendős portás reméli, ezúttal is érintetlen marad a hálója. Elöl a Bohemianstól igazolt Lukáš Hartig viszi a prímet, a gyors, erőszakos támadó új színt vitt a csapat játékába. Nem csoda, hogy a válogatottba is meghívót kapott. Érdekes csata várható a Feyenoord–Bayern találkozón, ha a hollandok nem gyűjtik be a három pontot, valószínűleg elbúcsúzhatnak a továbbbi küzdelmektől.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?