Elfogynak a fülekiek?

Fülek. A közép-szlovákiai IV. liga déli csoportjában játszó fülekiektől kis híján egy csapatra való játékos távozott a téli holtidényben.

Alighanem a legnagyobb érvágást Tóth Csaba búcsúja jelenti az FTC klubvezetői számára. „Csapatkapitányunk Magyarországon légióskodik, konkrétan az NB III-as Salgótarjánt erősíti majd ebben az esztendőben. Nem akartunk akadályt gördíteni érvényesülése útjába, inkább egyeszséget kötöttünk. Ennek értelmében jövőre ismét számíthatunk szolgálataira” – nyilatkozta lapunknak a változásokról beszámoló klubmenedzser, Vladimír Cirbus. A bajnokaspiráns V. ligás felediekhez Tóth János és Tóth Tamás igazolt, Linduška megnősült, s a fővároshoz közeli Szenckirályfára költözött. Tavasszal a ragyolciak mezét viseli Mihály Zoltán és Felső Tibor, Babicz a fülekpüspökieknél, Dobrocký pedig a Lipovany együttesénél edz. Ugyancsak odébbállt a Mede-Kandera kettős. „Gondjainkat két stabil kezdőemberünk, Vršanský és Magyar Attila kényszerpihenője tovább szaporítja. Az előbbi térdműtéte után lábadozik, Magyar viszont bokasérülése miatt még el sem kezdte az edzéseket” – sorolta tovább a hiányzók listáján szereplő futballisták neveit a tisztségviselő. De vajon érkezett-e a csapathoz megfelelő pótlás? Lényegében csupán a ragyolciaknak kölcsönzött kapusunkat, Hegyit szólítottuk haza. Mindenképpen szükségünk lesz még két labdarúgóra. Még nem állt ugyanis össze a tervezett 18 fős keret. Jelenleg még hótakaró borítja a játékteret, még az sem kizárt, hogy kerületünkben későbbre halasztják a március 28-ára tervezett tavaszi idénynyitót. Ha így lesz, időt nyerünk, hogy sorainkat rendezzük” – fejezte be helyzetelemzését a fülekiek vezetője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?