EL-selejtező: cseh csapat lesz a DAC ellenfele

dac

Kisorsolták az Európa-liga-selejtezők 2. fordulójának párosítását, ennek értelmében a DAC a MOL Arénában fogadja a cseh Jablonec csapatát.

Előzetesen három ellenfélre szűkült a DAC lehetséges ellenfeleinek listája, a sorsolás kezdetén már csak a svájci FC Basel, az osztrák Hartberg és a cseh Jablonec csapatával kellett számolni.

A dunaszerdahelyiekhez végül kegyes volt a sorsolás, hiszen ezúttal hazai pályán szerepelhetnek, és sikerült elkerülni a legnehezebb ellenfélnek tartott Baselt.

A Jablonec a 2019/20-as szezonban a cseh bajnokság negyedik helyén végzett, a selejtezők küzdelmeibe ebben a fordulóban kapcsolódik be. A hivatalos játéknap szeptember 17-e, a párharc ezúttal is egy mérkőzésen dől el.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?