EL: Kikapott és kiesett a DAC

DAC

A DAC 3:2-re Athénban is kikapott az Atromitosztól a labdarúgó Európa-liga-selejtezőjének második  fordulójában, így búcsúzott az kupasorozattól.

Az első félidő 22. percében Katranisz megszerezte a vezetést az Atromitosznak, hat perccel később pedig Manoussosz tizenegyesből két gólra növelte a görögök előnyét, így már három gólt kellett volna lőni a DAC-nak a továbbjutáshoz.

A dunaszerdahelyi csapat azonban nem adta fel. A második félidőben előbb Ramiréz egy kavarodást után szépített, majd a 72, percben Kalmár szintén büntetőből egyenlített. Ekkor reális esély volt arra, hogy a DAC megnyerje a mérkőzést, és ezzel tovább is jusson a harmadik fordulóban. Ehelyett azonban az Atromitosz szerezte meg a harmadik gólt és ezzel végleg eldöntötte a továbbjutás sorsát. Ugyan Kalmárnak és Ramiréznek is volt helyzete a 7 perces hosszabbításban azonban gól már nem született, így a DAC 3:2-re, összesítésben 5:3-ra kikapott és kiesett az Európa-ligából

ATROMITOSZ FC - FC DAC 1904  3:2 (2:0)

DAC: Jedlička - Blackman (77. Blackman), Oravec (62. Veselovský), Kružliak, Koštrna - Vida Máté - Ronan, Kalmár - Taiwo, Ramirez, Čmelík (46. Vida K.)

Atromitosz: Megyeri - Kivrakidisz, Riszvanisz, Goutasz, Katranisz - Madson, Chariszisz - Manoussosz, Umbidesz (87. Natszosz), Nsikulu (70. Farley) - Velliosz (60. Khila)

Góllövők: 22. Katranisz, 28. Manoussosz (11m), 77. Goutasz ill. 54. Ramirez, 72. Kalmár (11m).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?