Egyesre fociztak, főztek

Pápa/Agárd/Dunaszerdahely. Csallóközi győztese volt idén a Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság focitornájának, mégpedig a középiskolások kategóriájában. Harmadszor győzött a Dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium csapata.

Pápa/Agárd/Dunaszerdahely. Csallóközi győztese volt idén a Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság focitornájának, mégpedig a középiskolások kategóriájában. Harmadszor győzött a Dunaszerdahelyi Vidékfejlesztési Szakközépiskola és Sportgimnázium csapata. A pápai elődöntőben mindhárom ellenfelüket felülmúlták, kétszer fölényesen, majd az agárdi döntőben a magyarkanizsaiakat is 1:0-ra legyőzték.

„Főleg elsősökből és másodikosokból állt össze a csapat. Marha jól játszottak a fiúk, s az akarat sem hiányzott – tért vissza az iskola harmadik diadalára e bajnokságban Hegedűs László csapatvezető. – Az elődöntőben két díjat is megszereztek játékosaink: Halász Dominik lett a legjobb kapus, Bujka Nikolas a legjobb góllövő. Hétszer talált a három ellenfél kapujába. Nagyon jó meccset hozott a döntő, több helyzetünk akadt, s meg is nyertük az összecsapást. Úgy érzem, az akarat és csapatszellem döntött a javunkra. Ügyesek voltak az U17-es fiatalabb ifijeink, Zsákovics Tibor edző védencei.”

Ezzel még nem ért véget a csapat diadalmenete, mert a fiúk a pörköltfőző versenybe is beneveztek. És azt is megnyerték! „A focisták főztek, lehetett segíteni nekik, de javát a gyerekek végezték el” – fűzte hozzá Hegedűs László, akitől azt is megtudtuk, hogy még egy harmadik hely is jutott a dunaszerdahelyieknek. A Magyarország, szeretlek! vetélkedőn.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?