Égés: a szlovák válogatott 0-0-t játszott Gibraltárral

Faro |

<p>Gólzápor helyett szégyen. A szlovák labdarúgó-válogatott gólnélküli döntetlen játszott Gibraltárral. Ez volt a törpeállam első hivatalos válogatott meccse.&nbsp;</p>

Kötelességünk megnyerni a meccset, de általában nem születnek könnyen a futballtörpék elleni győzelmek - nyilatkozta a találkozó előtt Ján Kozák szövetségi kapitány. A kötelességet nem sikerült teljesítenie a szlovák válogatottnak, 350 néző előtt a portugáliai Faróban 0-0-át játszott a hazai Gibraltárral. 

A szlovák válogatott végigtámadta a mérkőzést, a vendégek soraiban hat új játékos mutatkozott be a válogatottban. "Az eredmény valódi csalódást jelent számomra" - mondta a mérkőzést követően Ján Kozák. 

Gibraltárnak 30 ezer lakosa és 600 regisztrált labdarúgója van. A válogatottban főként amatőrök játszanak, a csapat legismertebb játékosa az angol ötödoszályban légióskodó, korábban a Manchester Unitedet is megjárt 34 éves Danny Higginbotham. 

A szlovák csapat összeállítása: Košický - Štetina, Saláta, Pavol Farkaš, Juhar - Šesták, Pečovský, Guédé, Jendrišek (66. Zreľák) - Sylvestr (85. Niňaj), Depetris (66. F. Kubík).

A meccs összefoglalója:

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"128710","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?