EDZŐMÉRLEG

LIBOR FAŠIANG (Slovan): „A bonyolult napok után köszönet jár a játékosoknak. Mindkét oldalon akadtak lehetőségek, gólokat azonban mi rúgtunk, ezért győzelmünk megérdemelt. Ha Kiška a meccs elején kihasználja a gólhelyzetet, egészen másként alakul az összecsapás.

LIBOR FAŠIANG (Slovan): „A bonyolult napok után köszönet jár a játékosoknak. Mindkét oldalon akadtak lehetőségek, gólokat azonban mi rúgtunk, ezért győzelmünk megérdemelt. Ha Kiška a meccs elején kihasználja a gólhelyzetet, egészen másként alakul az összecsapás. A pénz fontos szerepet játszik az ember életében, és a részleges adósságtörlesztés után minden bizonnyal megnyugodtak a játékosok, jobban koncentrálhattak a labdarúgásra.”

JOZEF JANKECH (Dubnica): „Ahogyan elvesztettük a meccset, ugyanúgy megnyerhettük volna. Nagymértékben befolyásolta a találkozó alakulását a korán bekapott potyagól, és az, hogy Kiška a 3. percben nem használta ki a lehetőséget. Ezek után csökkent játékosaim önbizalma, másképpen kellett futballoznunk. Sokat hibáztunk az átadásoknál, a befejezésekkel pedig egyszerűen csődöt mondtunk.”

JOZEF VUKUŠIČ (Ružomberok): „Igazságos döntetlen született, mindkét csapat nyerhetett volna.”

MIROSLAV SVOBODA (Trnava): „Védelmi hiba után kaptuk a gólt. Sikerültek az ellentámadásaink, a második félidőben aktívabbak voltunk, elfogadhatóbb eredményt is elérhettünk volna. Krisst szeretném megdicsérni, többször is gólhelyzetbe tudott kerülni.”

KAROL KISEL (Trenčín): „Mozgékonyságban, gyorsaságban és határozottságban maradtunk el ellenfelünktől, játékunkból hiányzott a fantázia. Bízom abban, hogy a csapat két vereség után ismét magára talál, és a Slovan ellen pontokat szerzünk.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Most is igazoltuk, hogy csapatom idegenben sokkal nívósabban futballozik, mint hazai pályán. Csaknem egy év után játszott újra Čišovský, és örülök neki, hogy hasznunkra lehetett. A csapat egyik kulcsembere volt.”

ŠTEFAN ZAŤKO (Púchov): „A vártnál gyengébb teljesítményt nyújtottunk, bár nem lehet elvitatni a játékosok igyekezetét. A középpályán sok hibát vétettünk, s csak idő kérdése volt, hogy mikor használja ezt ki az ellenfél. Arról vitázni, hogy ki vesztett pontot, nincs kedvem. Egyre jobban lejjebb csúszunk a táblázaton, s ezzel valamit kezdeni kell.”

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Úgy gondolom, hogy a nézők érdekes összecsapást láthattak. Csapatom talán legjobb teljesítményt nyújtotta idegenben, sok helyzetünk volt, s talán győzelmet is érdemeltünk volna. Elégedettek vagyunk, hogy nem veszítettünk, de azzal a tudattal távozunk, hogy többet is elérhettünk volna.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?