Edzőcserékkel próbálkozó kiesőjelöltek

<p>Nagymagyar/Nagyfödémes. Figyelemre méltó edzőkeringő zajlott a téli holt idényben a nyugat-szlovákiai V. labdarúgóliga déli csoportjában a végeken telelő alakulatoknál.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

A nagymagyariak szerződést bontottak Zdeno Jánošsal, akinek a helyét Nagy Jaroslav foglalta el a kispadon. Mikóczi Lajos klubelnök szerint a döntésnél elsősorban a szakmai munka megújítása, frissítése vezérelte őket. Természetesen azt sem szeretnék, ha a bajnoki küzdelemsorozat végén kiesési gondokkal kellene küzdeniük. „A hat felkészülési meccsen úgy-ahogy összerázódott a gárda, ám Hollósi, Sakál és Nagy Patrik komoly sérülése némileg hátráltatta munkánkat. Remélem, hogy az újoncok, nevezetesen Michal Tujvel, Katona Igor és Matejka Imre maradéktalanul teljesítik majd az elvárásokat” – összegezte a közelmúlt történéseit a felső-csallóköziek negyvenkilenc éves trénere Nagy Jaroslav, aki szükség esetén még játékosként is a csapat rendelkezésére áll.

Nagyfödémesen ősszel az 5. fordulót követően menesztették Szüllő Lajost, távozása után a gyakorlásokat, a bajnoki párharcokat Martin Lehota vezényelte. Tavasztól azonban Peter Špacír a mátyusföldiek új trénere. „Nagyot fordult világ. A közelmúltban még felsőházi helyezésekről álmodoztunk, jelenleg viszont a tabella végén bukdácsolunk. Az új edzőben látjuk a megoldás kulcsát. Reméljük, neki sikerül feloldani a csapaton belül uralkodó feszültséget” – tájékoztatott Sztraka József, a nagyfödémesiek titkára. A tisztségviselőtől azt is megtudtuk, hogy az elmúlt hetekben hatan távoztak a csapatból, Nazad, Cibulya és Klembara viszont új szerzeménynek számít. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?