Eb-selejtezők - Újabb francia blamázs

<p>A nyári dél-afrikai világbajnokságon botrányosan leszerepelt francia labdarúgó-válogatott hazai pályán 1-0-ra kikapott a fehérorosz csapattól - ez volt az Európa-bajnoki selejtezősorozat nyitányának egyik nagy meglepetése.</p>

Az új gall szövetségi kapitány, Laurent Blanc szerint nincs olyan játékosa, aki jelen pillanatban be tudna találni az ellenfelek hálójába.

"A labdát meg tudjuk tartani, de a kaputól 25 méterre elfogy a tudományunk" - jegyezte meg. "Nehéz időszakot élünk meg, semmi sem megy úgy, ahogy szeretnénk, de harcolnunk kell tovább."

A fehéroroszok amúgy a hajrában, a 86. percben szerezték a meccs egyetlen találatát.

A portugálok sem lehetnek büszkék a ciprusiak elleni hazai 4-4-re. Itt a 89. percben sikerült a vendégeknek egyenlíteniük.

A szlovénok az észak-írektől kaptak ki otthon, ugyanakkor a románok nem bírtak a vendég albánokkal, akik a 87. percben találtak be.

Az esélyesek közül az angolok, valamint a világ- és Európa-bajnok spanyolok egyaránt négyszer voltak eredményesek, de hozzájuk hasonlóan jól kezdtek a németek, akik Belgiumból hozták el a három pontot.

Az olaszoknak nem okozott gondot az észtek legyőzése.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?