Eb-selejtezők – Portugália kiütéses győzelemmel maradt százszázalékos

Eb-selejtezők – Portugália kiütéses győzelemmel maradt százszázalékos

A portugál labdarúgó-válogatott kiütéses, 9–0-s győzelmet aratott a vendég luxemburgi csapat felett, így százszázalékos maradt az Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában.

A hazaiaknál Goncalo Inacio, Goncalo Ramos és Szoboszlai Dominik liverpooli klubtársa, Diogo Jota is duplázott. A portugálok immár hatodik sikerükkel nagy lépést tettek a részvétel felé, mert nyolc pontra eltávolodtak az eddig meglepően jól teljesítő, a súlyos vereség ellenére harmadik helyen álló luxemburgiaktól.

A szlovákok a papírformát érvényesítve 3–0-ra verték a pont nélkül sereghajtó Liechtensteint, így három ponttal elhúztak a luxemburgiaktól.

A D csoportban Wales 2–0-ra nyert a pont nélkül utolsó Lettország vendégeként, ezáltal életben tartotta kijutási esélyeit.

A csoportokból az első kettő jut ki a jövő évi, németországi kontinensviadalra.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?