Dupla csapás Radványi csapatára

<div>Az NB I harmadik fordulója előtt még élen álló Mezőkövesd egy ötöst kapott a Ferencvárostól.</div>

Továbbra is döcög a Videoton, ellenben feltámadt a Vasas, nyeretlen az Újpest és a Debrecen. Kiütés és súlyos sérülésNovák Csanádot a 76. percben cserélte be Radványi Miklós vezetőedző a Ferencváros elleni mérkőzésen, de a támadó nem tudta végigjátszani a mérkőzést, mivel közvetlenül a lefújás előtt egy rossz talajfogást követően kifordult a válla és a szalagjai is súlyosan sérültek. Nem elég tehát, hogy a Mezőkövesd 5-0-ra kikapott a Groupama Arénában, ráadásul fiatal csatárát is elveszítette 2-3 hónapra. Nem megy a Puskás Akadémiának Pintér AttilávalA Ferencváros és a Videoton után az NB I harmadik legdrágább keretével (8,3 millió euró) rendelkeznek a felcsútiak, ennek ellenére három meccsből mindössze egy pontot szerzett a Puskás Akadémia és az utolsó helyen áll a tabellán. A Vasas elleni produkciójuk elég kilátástalannak tűnt, mindent elmond a PAFC támadójátékáról, hogy Luboš Kamenárnak, az angyalföldiek szlovák kapusának nem volt védenivalója. Pintér Attila vezetőedző rendesen kevergeti a kártyákat, az idei három bajnoki meccsen már 20 (!) játékosnak szavazott bizalmat, de egyelőre nem sikerült megtalálnia az ideális 11-et. Tavasszal szerencsés bennmaradás, ősszel első helyA tavalyi szezonban az utolsó fordulóban bennmaradt Diósgyőr idén villámrajtot vett. Három forduló után Bódog Tamás csapata vezeti az NB I-et. Legutóbb a Haladást győzte le idegenben a DVTK, ezúttal a cserék rázták fel a csapatot. A vezetőedző a saját stílusában meg is dicsérte őket:  Valaki nem azért ül a kispadon, mert rosszabb játékos annál, aki a pályán van. A csere mutatja meg, hogy az edző hülye, és a játékosnak a  kezdőben lett volna a helye. Ezúttal Nono és Ugrai is megmutatta. A spanyol középpályás felgyorsította a játékunkat, míg Ugrai rendkívül motivált volt egykori csapata ellen, és két gólpasszal járult hozzá a győzelmünkhöz – mondta a szakvezető a meccs után. A forduló edzője:Bódog Tamás (Diósgyőr)Rendkívül szervezett, erőszakos és sokat futó csapat lett a Diósgyőr. Ráadásul őszre megtanult nyerni is. A fiatal szakvezető bátran nyúl bele a meccsekbe és meglátásai, cseréi szinte mindig ülnek.  A forduló cseréje:Kulcsár Tamás (Vasas)Michael Oenning vezetőedző idén rendre csereként számol az előző szezon elején kulcsjátékosnak számító támadóval. Kulcsár ezúttal meghálálta a bizalmat, hiszen becserélését követően egy szép akció végén higgadtan gurított a felcsútiak kapujába, eldöntve ezzel a mérkőzést.  Privacsek András  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?