Csercseszov felhúzódott

NB I

Hajrában eldőlő meccsek, változatlan élmezőny – ez történt a labdarúgó NB I 19. fordulójában.

A forduló rangadóját Kisvárdán játszották, ahol a harmadik helyezett hazai csapat az éllovas Ferencvárost fogadta. A második félidő nézhető volt, a gyors – és a VAR közbelépése nyomán érvénytelenített – kisvárdai gól után mindkét csapat igyekezett megnyerni a meccset. Sztanyiszlav Csercseszov, a Fradi mestere is igyekezett változtatni, beküldte Sigért és Auzquit. Utóbbit azonban negyed óra múltán lecserélte, amit az argentin szemmel láthatóan rosszul viselt, kézfogás nélkül azonnal besétált az öltözőbe. „Előbb más játékosokról szeretnék beszélni, mert szeretem tisztelni azokat a futballistákat, akik tesznek is a pályán. Nem azokkal szeretnék foglalkozni, akik nem tesznek” – válaszolta Csercseszov a meccs utáni sajtótájékoztatón a Nemzeti Sport kérdésre. – Nekem nem kézfogásra van szükségem a játékosoktól, hanem teljesítményre. Sajnos, ha becserélek valakit, nincs időm arra várni, hogy megjöjjön tőle előbb-utóbb a teljesítmény. Azt várom, ha valaki beáll, megfelelően teljesítsen, pluszfrissességet hozzon a játékba. Végül is ez a Ferencváros!”

A meccs 0:0-val zárult, így a második Kecskemét közelebb kerülhetett volna a Fradihoz a tabellán. A KTE azonban nem muzsikált jól a kiesőjelölt Honvéd ellen, amely Domingues két gólja ellenére végül csak ikszelt (2:2) az újonc otthonában.

A fordulóban két mérkőzés is csak a hajrában dőlt el. A péntek esti fagyban – a meccs kezdetekor mínusz 5 Celsius-fokot mutatott a hőmérő – egy 93. percben történt kezezést követő büntető döntött a Mezőkövesd javára a Fehérvár ellen (2:1), utóbbi így már egészen közel, konkrétan két pontra került a kiesést jelentő helyekhez.

A szombat esti hidegben pedig az egész meccsen jobb Paks bukta el a ráadásban a három pontot: a góllövőlistát vezető Varga Barnabás 12. találatára a 92. és a 95. percben, egy-egy pontrúgást követően érkezett a házigazda debreceniek válasza.

Nagyon nehéz erre mit mondani…, van vissza három perc és vezetsz, végül pedig egy iksz sem jön össze…, ez fájó. Vereség és vereség között is van különbség, amikor kikapsz, mindig rossz, de szinte már egy megnyert meccset elbukni két perc alatt, azt nem kívánom senkinek” – mondta a klubhonlapnak Waltner Róbert, a paksiak vezetőedzője. „Az mindig érzelemmel teli, ha egy gárda az utolsó pillanatokban nyer meg vagy veszít el egy mérkőzést. A futballban az ilyen mindig benne van” – értékelt higgadtan az nso-nak Szrdjan Blagojevics, a DVSC vezetőedzője.

A Loki így ideiglenesen megelőzte a Puskás Akadémiát a tabellán, amely vasárnap 1:0-ra verte a ZTE-t, visszatérve a harmadik helyre.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?