Dunaszerdahelyi bronzérmek Korondon

birkózás
Korond |

Heten indultak, öten dobogón végeztek a dunaszerdahelyi birkózók közül a székelyföldi Korondon rendezett XIX Lőrincz Márton-emlékversenyen, ami egyben nemzetközi utánpótlás birkózótorna volt. 

Hegedűs Réka három fiút is legyőzött. „Öt ország 259 versenyzője nevezett az év első megmérettetésére. A 36 kg-os súlycsoportban Hegedűs Réka a fiúk között versenyezve ért el kiváló eredményt. Ukrán, székelyudvarhelyi, majd román ellenfelét legyőzve sikerült a döntőbe jutnia, ahol szoros mérkőzésen maradt alul a Vasas SC birkózójával szemben, és nem kis meglepetésre ezüstérmet szerzett. Az 58 kilósok között Bazsó Marek román, marosvásárhelyi, valamint az FTC birkózóját verve harcolta ki a döntőbe jutást, ahol nagy csatában maradt alul egy román birkózóval szemben, és szerezte meg az értékes második helyet” – tájékoztatta lapunkat Hakszer Roland, a csallóköziek klubelnöke, aki hozzátette, hogy három versenyzőjük Hegedűs Attila (25 kg), Nagy Roland (40 kg) és Kovács Ferenc Dániel (44 kg) bronzéremmel tért haza. Korondi versenytények a Hírkosárban. 

Érdekes

XIX. LŐRINCZ MÁRTON-EMLÉKVERSENY

XIX. LŐRINCZ MÁRTON-EMLÉKVERSENY nemzetközi utánpótlás szabadfogású torna, Korond (5 ország, 259 versenyző) – 25 kg: 3. Hegedűs Attila; 29 kg: 5. Vajas Viktória; 36 kg: 2. Hegedűs Réka; 40 kg: 3. Nagy Roland; 44 kg: 3. Kovács Ferenc Dániel; 58 kg: 2. Bazsó Marek; 68 kg: 5. Zsigmond Árpád (mind dunaszerdahelyi).
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?