Dunaszerdahelyen hiányzik a címvédő és a dobogósok

teremfoci
Dunaszerdahely |

Immár huszonnegyedik alkalommal csatáznak a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének kupájáért, a terembajnoki címért.

Az ifik kezdték, vasárnap (kezdés: 9.00) a felnőttek folytatják a csallóköziek teremfoci-sorozatát. A dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban öt együttes játszik a trófeáért.

„Az őszi idény eredményei függvényében az AG Sport (VI.) liga 1–4. helyezettje szerzett rajtjogot, de az éllovas somorjai STK B csapata és a 3. helyen telelő balonyiak nem éltek a lehetőséggel. A második helyezett csallóközcsütörtökieket pedig a nagypakai inzultáció után kizártuk a sportszerűségi versenyből, ezért ők nem vehetnek részt a rendezvényen. Az AG Sport Ligát a negyedik helyezett ekecs-apácaszakállasiak, az ötödik szentmihályfaiak, a hatodik pozsonyeperjesiek és a nyolcadik felbáriak képviselik, az ötödik résztvevő pedig a VII. liga őszi első helyezettje, a csallóközkürti alakulat” – nyilatkozta lapunknak a mezőny összetételéről Benovič Árpád, a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnöke.

Megtudtuk, körmérkőzéses rendszerben zajlik a megmérettetés, melyen a párharcok időtartama huszonöt perc térfélcsere nélkül. Az edzők tizenkét fős keretet nevezhetnek, de csak a csapatok igazolt futballistái léphetnek pályára a rendezvényen, melynek győztese a területi szövetség elnökének serlegével távozik. A kollektívák emléklapot és focilabdát kapnak, a mezőny legjobb kapusát, mezőnyjátékosát és góllövőjét pedig különdíjjal jutalmazzák. A csallóközi focielit közönségvonzó erőpróbáján nem lesz ott a címvédő kisudvarnoki együttese, mely tavaly nyáron bajnokként az V. ligába került.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?