DUNASZERDAHELY, 16. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság (2005. november 2.)
1) A Versenykiírás 100 c és a 106. cikkely 1. pontja alapján 3:0-s vendéggyőzelemmel könyveli el a Lehnice–Nový Život diáktalálkozó végeredményét.
2) Nem fogadja el a légi csapatkapitány panaszát a Blatná n/O.

Sporttechnikai bizottság (2005. november 2.)

1) A Versenykiírás 100 c és a 106. cikkely 1. pontja alapján 3:0-s vendéggyőzelemmel könyveli el a Lehnice–Nový Život diáktalálkozó végeredményét.

2) Nem fogadja el a légi csapatkapitány panaszát a Blatná n/O.–Lehnice ifjúsági találkozóval kapcsolatban, mert az nem teljesíti a Versenykiírás feltételeit.

3) Nem fogadja el a alistáli csapatkapitány panaszát a félbeszakadt Vrakúň–Dolný Štál I. osztályú találkozóval kapcsolatban, mert az nem teljesíti a Versenykiírás feltételeit.

4) Tudomásul veszi, hogy az MFK Dunajská Streda kilépett az I. osztályú diakbajnokságból. A csapat eredményeit törlik.

5) A klubok megegyezése alapján és a Versenykiírás 58/2. pontja szerint belegyezik abba, hogy felcseréljék a Royal Dunajská Streda–Nový Život B III. osztályú találkozó pályaválasztói jogát. Elrendeli, hogy a 12. fordulóban sorra kerülő mérkőzést november 5-én (13.30) Illésházán játsszák.

6) Továbbra is vizsgálja a III. osztályú bajnokság 11. fordulójában lejátszott Sap–Royal Dunajská Streda találkozó körülményeit. Beidézi november 9-i ülésére (17.00) a mérkőzés játékvezetőjét, a csapatvezetőket, a csapatkapitányokat, és két játékost, Balázs Miklóst (Sap) és Kristián Bekét (Ňárad).

Fegyelmi bizottság (2005. november 2.)

1) Feltétel nélküli eltiltás október 31-től – U273: Attila Nagy (Ňárad, II.felnőttek) 2 bajnoki mérkőzés (1/6.a).

2) Feltételes eltiltás 2005. október 31-től 2006. május 29-ig – U274: Zoltán Volner (Jahodná, II. ifik) 1 bajnoki mérkőzés (1/5.a).

3) Négy sárga lap után egy bajnoki mérkőzésre szóló feltétel nélküli eltiltások október 31-től (1/13.5.a) – U275: Peter Puha (Michal n/O., II. felnőttek); U276: Norbert Csóka (Jahodná, II. felnőttek – hiányzik az illeték); U277: Zoltán Volner (Jahodná, II. ifik – hiányzik az illeték); U278: Marián Jurák (FK Zlaté Klasy, I. felnőttek); U279: Ladislav Csóka (Lúč n/O., I.felnőttek); U280: Július Hozák (Janíky, I.felnőttek), U281: Miroslav Slovák (Trhová Hradská, I. felnőttek – hiányzik az illeték); U282 Richard Oross (Lehnice, I. ifik – hiányzik az illeték).

4) Október 25-től visszaadja a következő csapatok játékjogát – U283: Družstevník Lúč n/O., I. felnőttek; U284: Družstevník Okoč-Sokolec, I. felnőttek.

5) Közlemények – U28: a Vrakúň–Dolný Štál I. osztályú mérkőzéssel kapcsolatban beidézi november 9-i ülésére (17.00) a találkozó játékvezetőjét, partjelzőjét, ellenőrét, a csapatkapitányokat és a csapatvezetőket. Marian Takács (Dolný Štál) ellen fegyelmi eljárás indult.

Játékvezetői bizottság (2005. november 2.)

2) Feltétel nélküli eltiltások november 2-tól – Viktor Bajnóczy: 2 hét (5)c); Alexander Rigó: 2 hét (5)c); Imrich Antal: 2 hét (5)c).

3) Feltételes eltiltás november 2-től – Gabriel Világi: 1 hét (1)c).

4) A 14. forduló jegyzőkönyveiben hibát vétett – Jozef Koczó, Csaba Fekete, Pavol László.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?