Drogba: "Kib...ott szégyen, amit művelt!"

London |

<p>Nyomdafestéket nem tűrő szavakat ordított a játékvezetőről a tévékamerába Didier Drogba, a Chelsea labdarúgója szerdán, a Barcelona ellen 1-1-re végződött, a londoniak kiesését jelentő Bajnokok Ligája-elődöntő után.</p>

A 72. percben lecserélt elefántcsontparti csatár a lefújás után papucsban odarohant Tom Henning Övrebö bíróhoz, és hevesen gesztikulálva szidni kezdte, ezért sárga lapot kapott. A biztonságiak elvonszolták, de a pálya szélén ismét a norvég sípmester közelébe férkőzött, ekkor már Guus Hiddink vezetőedző fogta le őt. Ekkor Drogba a kamera felé fordult, és a Sun című angol bulvárlap szerint széles taglejtések kíséretében ezt üvöltötte: "Kib...ott szégyen, amit művelt!"

Hiddink mester ugyanakkor védelmébe vette magából kivetkőzött tanítványát:

"Megértem a reakcióját. Tele volt csalódottsággal és adrenalinnal, de nem vesztette el teljesen a fejét és nem verekedett."

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?