Domonkos: A KFC-nél eltöltött négy év nagyon sokat adott

KFC
Aranyosmarót |

Egykori és jelenlegi komáromi focisták is nyilatkoztak lapunknak a KFC–Ružomberok Niké ligás bajnoki után, melyen két VAR-os tizenegyest is ítéltek Radványi Miklós csapata ellen.

Radványi Miklós, a KFC vezetőedzője nem változtatott a trencséniek elleni győztes csapaton, míg a rózsahegyieknél bekerült a kezdőbe Domonkos Kristóf is. A rózsahegyiek 8-asa számára pikánsnak ígérkezett az összecsapás: két és fél éve éppen a II. ligás komáromiak egyik húzóembereként igazolt az az élvonalbeli klubhoz.

„Érzelmileg fura volt az ellen a klub ellen pályára lépnem, amely igazából beindította a karrieremet. Profi pályafutásomat a felnőtteknél Komáromban, előtte Dunaszerdahelyen nem nagyon kaptam lehetőséget a DAC-ban. Négy évet töltöttem el a II. ligában a KFC-nél, ami nagyon sokat hozzátett ahhoz, ahol most vagyok. Élveztem a játékot a bajnokin, és örömmel tudtam focizni” – mondta a meccs után lapunknak Domonkos.

„Mindkét félnek voltak helyzetei, Mi eljutottunk egy fejes utáni kapufáig, de a komáromiaknak is voltak lehetőségei a gólszerzésre. Örülök a győzelemnek. Lehetséges, hogy a döntetlen igazságosabb lett volna, de úgy alakult, hogy mi visszük haza mindhárom pontot”– mondta az egykori KFC-s, aki közben az öltözőfolyosó másik végében feltűnő volt edzőjét, Radványit is üdvözölte: pont olyan arccal, amilyennel az örökre hálás diák köszönti rég nem látott, legkedvesebb tanárát.

A lilák mestere épp a sajtótájékoztatóra tartott, ahol már viszonylag higgadtan tudott értékelni. 

„Ideálisan kezdtük a meccset, rögzített helyzetből gólt szereztünk. Szervezetten játszottunk, az ellenfélnek semmit sem engedélyeztünk. A támadásba való átmenetink is jók voltak, berúghattuk volna a második gólt is, Špyrkónak pár centi hiányzott. Ettől függetlenul az elős félidőben remekül teljesítettünk, a fiúk mindent megcsináltak a pályán, amivel készültünk – mondta Radványi. – Ha 1:0-s vezetésnél kontrából kapunk gólt, az nagyon tud fájni. Óriási hibát követtünk el. Aztán meg jöttek a tizenegyesek… Hét eddigi bajnokinkon hatszor ítéltek ellenünk tizenegyest, ami kissé fura. Persze, sok játékosunknak szoknia kell, hogy a II. ligával ellentétben az élvonalban van VAR. De elkeserít, hogy ami az egyik oldalon büntető, az a másikon nem. Nem vonom kétségbe a rózsahegyiek kvalitásait, bő keretük, jó futballistáik vannak, biztosan kevésbé fájna a vereség, ha akcióból szerzik a győztes találatukat. Megdicsértem a fiúkat az öltözőben, hogy hátrányban is hajtottak, sajnos ma ez nem volt elég a pontszerzéshez. Többször sikerült a vendégvédelem mögé kerülnünk, de a befejezéseknél nem voltunk elég koncentráltak, hiányzott a határozottság. Pattogott néhányszor a labda a tizenhatoson belül, de nem volt, aki a hálóba juttatta volna.”

Ez nem sikerült a csereként beállt Tóth Gábornak sem. „Mérges is vagyok, csalódott is, nem érdemeltünk vereséget, igazságosabb lett volna a döntetlen. A hatodik tizenegyest ítélték meg ellenünk a bajnokságban, és megint VAR után. Ráadásul egy olyan szituációért, amiből azért sok van minden meccsen. Maga a játékvezető sem tudta egyértelműen elmondani a pályán, miért ítélt büntetőt – jegyezte meg az Új Szónak Tóth Gábor, – Hazai pályán meg akartuk nyerni a mérkőzést, de azért nem ész nélkül támadni. Nagy kár, hogy nem tudtunk legalább egy pontot itthon tartani.”

A komáromiak a vereség ellenére is a 6. helyen állnak a tabellán. Legközelebb vasárnap, Zsolnán lépnek pályára a Niké Ligában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?