Díjlovagló szezonnyitó

díjugratás
Dunatőkés |

 Alighogy véget ért a téli díjugrató idény, máris jelentkezik a díjlovaglás a Czajlik-rancson. Szombaton és vasárnap zajlik a csallóközi településen a Zepter Dressage Grand Prix nemzetközi viadal. 

Napi tíz versenyszámba sűrűsödnek a történések, 180 rajt várható, mindkét napon reggel fél nyolctól este nyolcig lesz látnivaló a fedett lovardában. Négy ország lovasai ülnek nyeregbe. „Szlovákiában ez a legnagyobb létszámú mezőny ebben a szakágban, még az országos bajnokság sem olyan telített, mint a mi szokásos szezonnyitónk, melyből eddig már közel tízet rendeztünk. Az összes versenykategóriában lesz induló, kínálatunkban a létező valamennyi nehézségi fokozat megjelenik, egészen a nagydíjig. Viadalunk az egyetlen az országban, ahol nagydíjas versenyt is kiírhatunk, magyarországi és csehországi lovasok érkeznek, ugyanis nincs hazai nagydíjas versenyzőnk – tájékoztatta lapunkat Czajlik Zsuzsanna rendező és versenyző, aki azt is elmondta, hogy a sűrű műsor miatt csak összevont, lovak nélküli díjkiosztás lesz, hogy győzzenek mindent. – Jómagam is nyeregbe ülök. Maupassant visz a pályára. Egyéves kihagyás után versenyfutás lesz ez saját magammal, hiszen három hónapja szültem. Megpróbálom, de sokra nem számítok.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?