Digi: magyar csomag a focimeccsek mellé

*

Az őszi szezontól bővül a Digi Sport kínálata, hiszen az eddigi négy csatorna mellé megjelenik a Premier Sport csatorna, ahol a következő három idényben az olyan rangos bajnokságok mérkőzéseit lehet megnézni, mint a spanyol LaLiga, az olasz Serie A, a német Bundesliga és a közkedvelt angol Premier League.

A szolgáltató tájékoztatása szerint a nézők várhatóan 232 Premier Leaguemérkőzést tekinthetnek meg szezononként, valamint érdekes összecsapásokat a skót Premiership és az angol Championship mérkőzéseiből.

Az alapcsomag 11 HD-sportcsatornát és 54 családi csatornát tartalmaz, az ára havi 9,60 euró. A Digi most ingyenesen telepíti a műholdat, és 50 százalékos kedvezményt is kínál a kábeltévé havidíjából. Az előfizetők további opciók közül is választhatnak, melyek között a számos internet-és tv-csomag is található. Az őszi akció további előnye, hogy az első ezer előfizető egy évre mindössze havi egy euróért kapja meg a 36 magyar nyelvű csatornát tartalmazó EXTRAHU+ csomagot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?