Dempsey örül a visszavágásnak

<p>Clint Dempsey, a brazíliai világbajnokságon szereplő amerikai labdarúgó-válogatott támadója nagyon örült annak, hogy csapata két korábbi világbajnoki vereség után le tudta győzni Ghánát a csoportkörben.</p>

"Volt közös múltunk Ghánával, és vissza akartunk vágni a korábbi vereségekért" - mondta Dempsey, aki 29 másodperc után szerzett vezetést a 2-1-es amerikai győzelemmel zárult hétfői mérkőzésen. - "A legutóbbi két tornán legyőztek minket, de a siker azt mutatja, hogy ez nem számított, tanultunk a kudarcokból."    A 31 esztendős Dempsey - aki a mostani találkozón orrtörést szenvedett -, részese volt a két együttes 2006-os és 2010-es összecsapásának is. Nyolc éve, a németországi vb-n a csoportkörben találkoztak egymással, a 2-1-es ghánai győzelemmel végződött találkozón Dempsey szerezte az amerikaiak gólját. A négy évvel ezelőtti dél-afrikai tornán pedig a nyolcaddöntőben mérkőztek meg, ismét az afrikai együttes 2-1-es sikerével.      "Ha egy csapatot kétszer egymás után legyőzöl, nagyon elszántan fognak ellened pályára lépni, hogy harmadszor ez ne történjen meg. Úgy gondolom, hihetetlenül motiváltak voltak" - mondta a ghánai együttes szövetségi kapitánya, az 54 esztendős Akwasi Appiah.    A második fordulóban Németország-Ghána és Egyesült Államok-Portugália találkozókat rendeznek a G csoportban. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?