Danciulescu–Žilina 2:0

Zsolna. Nagy a csalódottság a szlovák bajnokcsapat háza táján, miután a zsolnaiak már a BL-selejtező 2. fordulójában elvéreztek. Ezúttal a román Dinamo Bukarest bizonyult legyűrhetetlen akadálynak.

Danciulescu (jobbra) lőtte a románok győztes góljátReuters-felvételA balsiker gyökereit az első mérkőzésen kell keresni, amikor is a szlovák csapat nem tudta kihasználni jobbnál jobb gólhelyzeteit. Ráadásul a hajrában a románok találtak a hálóba és kerültek lépéselőnybe. A visszavágó előtt még reménykedtek a zöld–sárgák, a játékosok is fogadkoztak, az eredmény azonban ismét elmaradt. Sőt, a két meccsen még gólt sem tudott rúgni a zsolnai csapat.

Ladislav Jurkemik vezetőedző sem titkolta csalódottságát a mérkőzést követően: „Nem kezdtünk rosszul, de egy védelmi hiba után az ellenfél szerzett vezetést. Több mint egy félidőn keresztül emberelőnyben játszottunk, de nem tudtunk mit kezdeni a fórral. Szerintem az első mérkőzés volt a döntő, a jó teljesítmény ellenére nem sikerült előnyre szert tenni. Ismét bebizonyosodott, a szlovák futballisták nem tudnak folyamatosan jól teljesíteni. Gyengén játszottunk és a cserék sem hoztak igazán változást a játékunkban. Nem marad más, mint teljes erővel a bajnokságra összpontosítani” – mondta szomorúan. A román sajtó sem volt elragadtatva a Dinamo játékával, csak a két gólt szerző Danciulescu teljesítményét emelték ki. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?