DAC: sikeresen rajtolni

<p>A DAC ma (19.00) a Senica elleni hazai mérkőzéssel kezdi meg a labdarúgó Fortuna Liga 2015/16-os küzdelemsoro-zatát. A sárga-kékek győzelemmel akarnak rajtolni.</p>

„Nagyon várjuk az első bajnoki mérkőzést, amelyen három pontot akarunk szerezni, hiszen a sikeres rajt nagy lökést adna az együttesnek. Edzőink többször látták a megfiatalított senicai csapatot, amely lendületes és gyors focit játszik – mondta lapunknak Németh Krisztián, a DAC sportigazgatója. – Szabó Ottó és Horváth Béla sérülés miatt kihagyja a nyitómeccset. Várhatóan két csatárral, a Polievka, Szarka duóval lépünk pályára, de mindenképpen nagy szükségünk lesz lelkes szurkolóink segítségére. Valamennyi felkészülési meccsünkön győztünk, de csak a liga mutatja meg, hogy valójában hol is tartunk.” Németh Krisztiántól megtudtuk, hogy Andrej Pernecký kapus az egyik edzésen súlyos térdsérülést szenvedett, s műtét előtt áll, ezért a dunaszerdahelyiek leigazolták Szencről a 22 éves Vojtech Milo-šovičot. De a jelek szerint nem ő véd ma, hanem a Videotontól kölcsönkapott Tomáš Tujvel. „Úgy tervezem, hogy 4-4-2-es felállásban kezdünk, de többet nem árulhatok el, mert akkor el is küldhetném a taktikai elképzelésemet a senicai kollégámnak” – jelentette ki Tomislav Maric vezetőedző a szerdai sajtótájékoztatón. Kóňa, Majtán és Opiela személyében kulcsemberek távoztak a senicai csapattól, helyükre tehetséges fiatalok kerültek. „Nem vagyunk alibisták, ezért kimondjuk, az élmezőnyben akarunk zárni. A DAC ellen általában sikeresek vagyunk, remélem, nem jövünk haza üres kézzel” – bizakodik Dušan Vrťo sportigazgató a klub honlapján.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?