DAC: menesztik Kurt Gargert?

Dunaszerdahely |

<p>Beigazolódni látszanak azok a híresztelések, hogy rövidesen már nem Kurt Garger fogja irányítani a DAC futballcsapatát. Az első két gyakorlást még az osztrák edző vezette, és a tegnapi, Honvéd elleni kispesti előkészületi meccsen is ő vezényelte a csallóközi együttest, mégis nagyon inog alatta a kispad…</p>

A DAC vezérkara tegnap közleményben reagált Garger hétfői nyilatkozatára. „Az őszi szezon kiértékelésekor Kurt Garger kijelentette: Majus és Kazlauskas elvesztette a bizalmát, s kérte, hogy menesszük a két védőt, csakúgy, mint a veterán Halimit és Speranzát. Most még őket hiányolja - áll a közleményben. - Egyébként még nincs megoldva az edzőkérdés, mert Garger a szezonzárást követő levezető tréningekről a klubvezetés engedélye nélkül távol maradt. Emiatt fegyelmi eljárást indítottunk ellene. Khashayar Mohseni klubelnök szombaton érkezik Dunaszerdahelyre, az ügyet azután zárjuk le. Garger korábban csak az osztrák harmadik vonalban tevékenykedett - ahol biztosan mostohább körülmények között dolgozott -, mégis bizalmat szavaztunk neki. De nem tudott élni a lehetőséggel, hiszen jóval sikeresebb őszi idényre számítottunk“ - olvasható a DAC vezérkar állásfoglalásában. Várhatóan a hétvégén eldől, ki felel majd a szakmai munkáért. Értesüléseink szerint Radványi Miklós, Garger eddigi segítője a legesélyesebb a vezetőedzői posztra. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?