DAC-főpróba szombaton

Dunaszerdahely |

<p>Még egy posztra tervez játékost igazolni az FC DAC 1904 labdarúgóklub a Fortuna Liga 2015/2016-os idényének jövő heti rajtja előtt.</p>

A sárga-kékek tegnapelőtt a II. ligás vágsellyeiekkel játszottak edzőmérkőzést (a korábban beharangozott NB II-es Sopron helyett), és 1:2-es félidő után 4:2-re győztek. Pačinda kétszer volt eredményes (mindkét gólját szabadrúgásból szerezte), rajta kívül még Szarka és Jurčo talált a hálóba. „A felkészülési meccseken elért eredményeink biztatóak, főleg az Olomouc elleni győzelem értékes. Örülünk, hogy az újonnan érkezett Pačinda és Polievka lendületet hozott a csapat támadójátékába. Viszont a védelem közepe sebezhetőnek bizonyult, ezt még meg kell oldanunk” – mondta lapunknak Németh Krisztián, a DAC sportigazgatója, aki azt is hozzátette, a csapat kerete már összeállt, még egy posztra terveznek igazolni a senicaiak elleni bajnoki rajtig. „A tavalyi U19-es bajnokcsapat három erőssége, Csóka, Szépe és Mészáros bekerült az A csapat keretébe. Mészáros szép góllal mutatkozott be a nagyok között Dubnicán” – tette hozzá a Németh Krisztián. Szombaton igazi DAC-napot tartanak: 16 órától „Találkozás a legendákkal” jelszóval DAC– Nitra öregfiúk mérkőzést rendeznek, amelyen köszöntik a harminc éve a történelmi feljutást kiharcoló csapat tagjait, 18 órakor lesz a DAC–Nitra felkészülési találkozó, a bajnoki főpróba, ezt követően pedig évadnyitó beszélgetésre kerül sor, ahol a szurkolók találkozhatnak a játékosokkal, az edzővel és a klubvezetőkkel is. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?