DAC-döntetlen Aranyosmaróton

Aranyosmarót |

<p>A szezonban harmadszor is döntetlennel ért véget az aranyosmarótiak és a dunaszerdahelyiek összecsapása: a labdarúgó Fortuna Liga 31. fordulójában a ViOn&ndash;DAC mérkőzésen nem született gól.&nbsp;</p>

A mérkőzés gyászszünettel kezdődött a DAC tragikusan elhunyt fiatal játékosa, Érsek Zsolt emlékére, a DAC-játékosok fekete karszalaggal léptek pályára.  Csak 922 néző volt kint az összecsapáson, a 70 DAC-drukker persze túlkiabálta a hazaiakat. Szólt a „Három pont, gyere haza” című sláger, de a sárga-kékek végül csak egy pontot tudtak hazavinni.A játékon látszott, hogy két alsóházi csapat találkozik, de a DAC többet támadott, több helyzete is volt.Az első félidőben Szarka előtt alakult ki két lehetőség, egyszer Kováč remekül védett, a második mellément. A hazaiaknak az első félidőben nem is volt komoly helyzetük. Szünet után megélénkült a játék, az 50. percben Michalík 32 méteres váratlan bombáját Kováč szögletre öklözte. Nem sokkal később Štepanovský ügyes cselek után nyolc méterről kapura lőtt, de az ex-dacos Kováč ezúttal is kitett magáért. A mérkőzés hajrájában Brašeň centikkel a bal kapufa mellé lőtt, a túloldalon a csereként beállt Cebara közeli lövését Polaček bravúrosan hárította. A 90. percben Černák előtt adódott meccslabda, ám Kováč kapus ezúttal is védett. Röviddel a lefújás előtt Szarka elől Kováč mentett.  A DAC jobb volt, de nem tudott gólt rúgni, így be kellett érnie a döntetlennel.   ViOn Zlaté Moravce–DAC 0:0Sárga lap: Orávik, Mikinič, ill. Straka G., Sarr, Michalík, Szarka Játékvezető: J. Pavlík, 922 néző. ZLATÉ MORAVCE: P. Kováč–Pavlenda, Chren, M. Pintér (35. J. Szőke), Vrablec–Charizopulos–Orávik, P. Sabo, Mazan (76. Karaš), Mikinič (83. Cebara)–Mance.DAC: Polaček–M. Turňa (77. Černák), Ľ. Michalík, Kwin, Szabó O.–Kristo (62. Sarr), Straka G. (86. Sabler)–Štepanovský, B. Ľupták, Brašeň–Szarka. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?