DAC: Allahban bízva

Dunaszerdahely. A város képviselőtestülete tegnap egyfajta előszerződést fogadott el arra vonatkozóan, hogy Faroukh Sharif, az Ausztriában bejegyzett IIFC GmbH iráni tulajdonosa milyen feltételek mellett lép be az FK DAC 1904 labdarúgóklubba.

Dunaszerdahely. A város képviselőtestülete tegnap egyfajta előszerződést fogadott el arra vonatkozóan, hogy Faroukh Sharif, az Ausztriában bejegyzett IIFC GmbH iráni tulajdonosa milyen feltételek mellett lép be az FK DAC 1904 labdarúgóklubba. A képviselőtestület tegnapi, „előzetes” beleegyezése az új szponzor egyik feltétele volt. A határozat értelmében Faroukh Sharif a klub részvényeinek 70 százalékos tulajdonosa lesz, amennyiben biztosítja a klub költségvetésének 70 százalékát: ez havi 12 ezer eurót (nagyjából 500 000 Sk-t) jelent – a fönnmaradó 30 százalékot továbbra is a város állná. Információink szerint a tényleges szerződés néhány napon belül megköttetik, hogy a téli felkészülés ideje alatt aztán megszerezhessék a kiszemelt erősítéseket – tegnap ismét Pinte Attila, Simon Gyula és Gőgh Árpád neve hangzott el... A DAC az őszi idény után utolsó előtti a második ligában: 15 meccsen mindössze kétszer tudott győzni. (jgj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?