Csupán egy idegenlégiós

Moszkva. Georgij Jarcev, az orosz labdarúgó-válogatott edzője kihirdette keretét a szeptember 4-én Moszkvában sorra kerülő Szlovákia elleni világbajnoki selejtező-mérkőzésre. Érdekes, hogy a keretben mindössze egy idegenlégiós, az angol Chelsea-ban játszó Szmertyin kapott helyet.

Moszkva. Georgij Jarcev, az orosz labdarúgó-válogatott edzője kihirdette keretét a szeptember 4-én Moszkvában sorra kerülő Szlovákia elleni világbajnoki selejtező-mérkőzésre. Érdekes, hogy a keretben mindössze egy idegenlégiós, az angol Chelsea-ban játszó Szmertyin kapott helyet. A 18 órakor kezdődő találkozónak a Dinamo pályája ad otthont.

A keret: Szergej Ovcsinnyikov (Lokomotiv Moszkva), Vjiacseszlav Malafejev (Szentpétervár)– Vagyim Jevszejev, Dmitrij Szeny-nyikov (mindketten L. Moszkva), Denisz Kologyin, Alekszander Anyukov (mindketten Szamara), Alekszej Bugajev (Torpedo Moszkva), Roman Saronov (Kazany)–Alekszej Szmertyin (FC Chelsea), Vladimir Bisztrov, Vladiszlav Ragyimov (mindketten Szentpétervár), Dmitrij Hohlov (L. Moszkva), Denisz Bojarincev (Kazany), Dmitrij Alejnyicsev (Szpartak Moszkva), Andrej Karjaka (Szamara)–Dmitrij Bulikin (Dinamo Moszkva), Dmitrij Szicsev (L. Moszkva), Alekszander Kerzsakov, Andrej Arszavin (mindketten Szentpétervár).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?