Csúnyán kikapott a DAC a Myjavától

<p>Háromgólos vereséget szenvedtek a dunaszerdahelyiek a harmadik Myjava otthonában. A DAC hatodik maradt, ha vasárnap győznek a rózsahegyiek, átugorják a sárga-kékeket a tabellán.&nbsp;</p>

Ebben a szezonban még nem tudta megverni a DAC a miavaiakat, a negatí v sorozatot a hétvégi 30. fordulóban sem sikerült megszakítani. Több sérült játékos nélkül utaztak a dunaszerdahelyiek az Erdőhátra, a hazaiak már a 14. percben gólt szereztek, ám Marček lövését les miatt érvénytelenítette a játékvezető. 

Az első gól a 31. percben esett: Daniel beadását Pekár lőtte a hálóba, a kapus esélytelen volt. A DAC a 37. percben egyelítethetett volna, ám Ľupták lövése a kapufáról pattant ki. 

Az 52. percben Živkovič fejese szállt mellé, három perccel később a másik oldalon Bílovský nem hibázott – egyenlítés helyett így a hazaiak már két góllal mentek. A harmadik hazai találatot Marček szerezte egy szűk negyedórával később, gyarkolatilag eldöntve a három pont sorsát. 

A Myjava győzelmével megőrizte harmadik helyét és bebiztosította részvételét az Európa Liga következő szezonjában. A DAC a hatodik a táblázaton, ám ha vasárnap a Ružomberok otthon legyőzi az aranyosmarótiakat, akkor a csallóközi csapat visszacsúszik a hetedik helyre. 

Spartak Myjava – DAC Dunaszerdahely 3:0 (1:0)
Gólövők: Š. Pekár (31.), Bílovský (55.), Marček (68.).

Myjava: Matúš Hruška – Beňo, Marček (87. Copko), Ostojič, Machovec – Bílovský, T. Kóňa, Š. Pekár (90. Múdry), Ján Chovanec – E. Daniel, P. Sládek (76. Kolár). 

DAC: Tujvel – Živkovič, M. Ljubičič, Kwin, Pambou (49. Štepanovský) – T. Huk – Pačinda, Sarr (78. Straka), B. Ľupták, R. Černák – Polievka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?