Csúfos futball után füttyszó

Budapest. A játékkal nem, de a továbbjutással elégedett volt László Csaba, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező 2. fordulójának SK Tirana elleni budapesti visszavágóját követően.

Budapest. A játékkal nem, de a továbbjutással elégedett volt László Csaba, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező 2. fordulójának SK Tirana elleni budapesti visszavágóját követően. Az FTC ugyan 1:0-ra kikapott, ám az idegenben lőtt több gólnak köszönhetően, 3:3-as összesítéssel a harmadik körbe került. A tréner úgy látta, a tiranaiak rendkívül jól használták ki, hogy előzetesen esélyteleneknek kiáltották ki őket, míg saját együttesét egy picit nyomta a teher. „A legfontosabb a továbbjutás, de el kell ismerni, nagy szerencsénk volt, egy remek kapus őrizte a hálónkat, ám azt nem lehet mondani, hogy ne tettünk volna sokat Fortuna kegyeinek elnyeréséért. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy legalább öt-hat hatalmas lehetőséget kihagytunk, s így magunkat hoztuk nehéz helyzetbe.” – értékelt a tréner.

A szakember szerint a párharcban kiütközött az a probléma, amellyel már az Üllői útra érkezésekor is szembesült, mégpedig, hogy nem volt góllövő csatár a keretben. „Nem szeretnék magyarázkodni, de Gera, Tököli és Dragóner távozása természetesen nem múlhatott el nyomtalanul, hiszen három alapember pótlása időbe telik. A meccsen ráadásul a gólképtelenség mellett szintén nagy problémát jelentett, hogy kérésemmel ellentétben hamar elvesztettük a labdát a középpályán, s így lehetőséget adtunk a kontrákra.” – mondta László, aki „másodállásban” Lothar Matthäus szövetségi kapitány első számú segítője. A megalázó vere-ség és a csúfos futball után felhar-sant a füttyszó a lelátókon. A BL főtáblájára jutásért a többek között az Eb-ezüstérmes Karel Pobors-kýval felálló Sparta Prahával kell mérkőznie a magyar bajnok és kupagyőztes együttesnek. „Nem mi vagyunk a párharc esélyesei, de remélem, a Tiranához hasonlóan most mi tudunk majd élni azzal, hogy nem lesz rajtunk teher. Úgy készülünk, hogy tovább akarunk jutni.” – nyilatkozott László Csaba.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?