Cseh és magyar csapatok mellett romániai, horvát és szlovén gárda is érkezik Felsőszelibe

foci

Új időpontban, új helyszínen, tizenkét csapatosra bővült mezőnnyel rendezik szombaton Felsőszeliben az utánpótlás korosztály rangos nemzetközi seregszemléje, a KON-Truss Cup negyedik felvonását. A KON-Truss Kft. és a Felsőszeli TE szervezésében zajló megmérettetésen már nem az U13-as, hanem az U11-es (2009-es születésűek és fiatalabbak) korosztály küzd az elsőségért. 

Az első két kiírásra a galántai, a harmadikra pedig a dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban került sor. A téli teremtornák után most a nyári szünidő legvégén lesz a megmérettetés. „Az utánpótlás magas színvonalú versenyeztetése mellett a nemzetközi kapcsolatok ápolása a fő célunk. Szerintünk éppen az U11-es korosztályban kezdődik el a fociutánpótlás magas szintű képzése. Örülünk, hogy a hazai, a magyarországi és csehországi csapatok mellett most horvátországi, szlovéniai és romániai résztvevővel bővült a mezőny” – nyilatkozta lapunknak az ötletgazda-főszervező Kontár Ronald, a KON-Truss Kft. tulajdonosa.

A szervezők a résztvevőket két hattagú csoportba sorsolták be. Az alapszakaszban körmérkőzéses rendszerben csatáznak a pontokért. A csoportok első két helyezettje egyenesen a negyeddöntőbe kerül, a 3–6. helyezettek a nyolcaddöntőben folytatják. A kieséses szakaszban döntetlen esetén büntetők döntenek a továbbjutóról. Egy csapatban a kapus mellett hat mezőnyjátékos lehet a pályán. Egy mérkőzés játékideje 15 perc, a mérkőzéseket három játéktéren rendezik. A rendezvény a csoportmérkőzésekkel holnap délelőtt fél tizenegykor rajtol el. A Baník Ostrava együttese címvédőként lép pályára.

Érdekes

Csoportbeosztás

A csoport: Slavia Praha, ETO FC Győr, KFC Komárno, Slovan Bratislava, FK Csíkszereda, Lokomotíva Zagreb.

B csoport: Baník Ostrava, MOL Fehérvár, TJ Horné Saliby, AS Trenčín, Budapest Honvéd, NK Maribor.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?