Csalódott lenne, ha a Dukla nem jutna a fináléba?

Dušan Gregor, a Trenčín jégkorongcsapatának vezetőedzője:
Hideg zuhany lenne a javából, ha nem kerülnénk a döntőbe, annál is inkább, mert nagy fölénnyel nyertük meg az alapszakaszt.

Dušan Gregor, a Trenčín jégkorongcsapatának vezetőedzője:

Hideg zuhany lenne a javából, ha nem kerülnénk a döntőbe, annál is inkább, mert nagy fölénnyel nyertük meg az alapszakaszt. Volt időnk felkészülni az elődöntőre, hiszen a rájátszás első felvonásában csak négy meccset játszottunk, éppen ezért kedden a nyitraiak ellen játszottunk, s minden különösebb gond nélkül nyertünk 8:1-re. Ezután a találkozó után már csak napi egy edzéssel hangolunk a vasárnap kezdődő sorozatra, amely, remélem, nem hét meccsből áll majd. A keret valamennyi tagja egészséges, tehát a legerősebb összetételben lépünk jégre. Egy biztos, a korábbiakhoz hasonlóan most is támadó felfogásban fogunk korongozni. Természetesen idegenben is.

A címvédő Slovan vagy a Zvolen lenne-e jobb ellenfél a döntőben?

A fináléra egyelőre még nem gondolunk, minden idegszálunkkal a Košice elleni összecsapásokra összpontosítunk. Különben teljesen mindegy, ki lesz a következő ellenfél, ha bajnokok akarunk lenni, akkor mindenkit le kell győznünk! (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?