Csak remizett a DAC a rózsahegyiekkel

Dunaszerdahely |

<div>Továbbra is veretlen a DAC, de nem sikerült megszereznie sorozatban harmadik győzelmét.</div>

A labdarúgó Fortuna Liga 3. fordulójában a sárga-kékek 1:1-es döntetlent értek el a rózsahegyiek ellen. Remekül kezdte a meccset a DAC, Pačindát buktatták a 16-oson belül, és a megítélt tizenegyest Davis értékesítette – 1:0. Mezőnyben a rózsahegyiek is jól kombináltak, nem látszott rajtuk a fáradtság az Everton elleni EL-meccs után. A DAC védelme azonban jól zárt, és Macej is biztos pont volt. Öt perccel a szünet előtt Simon Pambou fejese alig szállt a kapu fölé. Nem sokkal fordulás után Šafranko fejesét óriási bravúrral védte a rózsahegyi Macík. A vendégek kapusa az egyre jobban szakadó esőben Pačinda csípős lövésével is megbirkózott. A 61. percben azonban egy rózsahegyi kontra végén Kochan beadása után Šatka szerencsétlenül ért bele a labdába, és öngólt vétett – 1:1. A DAC próbált kitámadni, de ez azzal is járt, hogy a vendégeknek is több terük maradt, és az idegessé váló DAC-védelem néhányszor a frászt hozta a szurkolókra. A 75. percben egy jobb oldali beadás után Haskic fejelt a felső lécre. A 84. percben Čmelík jól eltalált távoli lövését szögletre ütötte Macík, majd a következő lövést is megfogta. Az eredmény már nem változott, a DAC először vesztett pontokat az idényben.  DAC-Ružomberok 1:1 (1:0)Góllövők: Davis (5., 11-esből), Šatka (61., öngól).Sárga lap: Pačinda, Zsivkovics, ill. Qose.Játékvezető: Smolák, 6164 néző.DAC: Macej - Zsivkovics, Šatka, Huk, Davis - Ljubicic - Pačinda (87. Kontár), Ľupták, Simon Pambou, Vida (65. Čmelík) - Šafranko (78. Divkovic).Ružomberok: Macík - P. Maslo, J. Maslo, Kružliak, Gál-Andrezly - Qose, Kochan - Daniel (89. Sapara), Takáč (85. Kostadinov), Gerec - Haskic (79. Lačný). 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?