Csak Antl tér vissza

Eperjes |

<p>Ma (17.00) a favorit szlovénok elleni hazai Eb-selejtezőn debütál Martin Lipták, a szlovák férfi-kézilabdaválogatott új szövetségi kapitánya. A szlovákok már biztosan a négyes csoport utolsó helyén végeznek, ennek ellenére Lipták szerint nem egy újabb kvalifikációs sorozatra való felkészülésként fogják fel a találkozót.</p>

„Fontos lesz a jó eredmény is. Köztudott, hogy nem szeretem a vereségeket, ezért le akarjuk győzni a szlovénokat” – mondta Lipták. A Heister Zoltánt váltó szakember eredetileg két olyan rutinos játékost nevezett keretébe, akik a fiatalítás miatt egy ideje már nem kaptak meghívót, de a kapus Richard Štochl kisebb sérülése miatt csak Radoslav Antl játszhat az eperjesi mérkőzésen. „Örülök, hogy itt lehetek, ki ne örülne másfél év után. Remélem, segíthetek a tapasztalatommal” – nyilatkozta a 37 esztendős balszélső. A mai mérkőzés kísérőprogramjaként átadják az év kézilabdázója díjat is 2014 legjobbjának. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?