Csak a gól segíthet

Az év mérkőzésére készül a Ferencváros. Tét a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájára kerülés. A Sparta Praha elleni sorsdöntő visszavágót 1:0-ás lépéselőnnyel várja a zöld-fehér együttes.

Karel Poborský (balról) teljesítménye döntő lehet a továbbjutás szempontjábólČTK-felvétel „A cél egyértelműen a továbbjutás, amit azonban bravúr lenne elérni, riválisunk ugyanis jobb erőkből áll. Nehéz mérkőzés vár ránk, csak akkor van esélyünk, ha sikerül betalálnunk. Egy biztos, nem lesz gól nélküli döntetlen. Nagyon jót tett a csapat önbizalmának a sorozatban elért három győzelem, viszont Lipcsei nagyon hiányozni fog a védelemből. Szerencsére sérülése gyorsan javul, ám nem akarunk kockáztatni, ezért nem lesz kezdő. Csereként azonban elképzelhető a pályára lépése” – mondta László Csaba, a Ferencváros edzője.

A budapesti találkozó előtt is Robert Vágner volt a legérdekesebb a csehek számára, és nincs ez másként a visszavágó előtt sem. „Mindenképpen gólt kell szereznünk holnap. Ha betalálunk, akkor biztosan továbbjutunk. Mindegy, hogy ki lövi a gólt. Persze, jó lenne, ha én találnék be, de szerintem most azt is elnéznék nekem a drukkerek, ha nem rúgnék gólt, de gól nélkül zárulna a mérkőzés...” – mondta Vágner.

A prágaiak elsősorban az Opava ellen mesterhármast elérő Pacanda játékában reménykednek. „Milan nagyon jól játszott a legutóbbi mérkőzéseken és helyzeteit is hidegvérrel értékesítette. Remélem, a Ferencváros ellen is maradt gól a tarsolyában” – bizakodik František Straka, a prágaiak edzője.

A várható összeállítások

SPARTA: Blažek–Pergl, Homola, Koubský, Čech–Poborský, Zelenka, Sivok, Michalík–Jun, Pacanda. FERENCVÁROS: Szűcs– Vukmir, Botis, Gyepes–Balog, Rósa, Kapic, Leandro, Huszti–Tő-zsér, Vágner. A meccset – a TV 2 élőben közvetíti – neves bíró, a svájci Urs Meier vezeti.

A további műsor

M. Haifa–Rosenborg, Anderlecht–Benfica, Monaco–N. Gorica, La Coruňa–Shelbourne, Internazionale–Basel, Liverpool– GAK , Trabzonspor–Dinamo Kijev, FC Bruges–S. Donyeck, Eindhoven–CZ Beograd, Djurgarden–Juventus, Ostrava–Leverkusen, Gl. Rangers–CSZKA Moszkva, Manchester United– Dinamo Bukurest, Real Madrid–Wisla Krakkó. (f, m, č, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?