Coentrao számára valószínűleg véget ért a vb

<p>Sérülés miatt valószínűleg már nem léphet pályára a brazíliai világbajnokságon Fabio Coentrao, a portugál labdarúgó-válogatott hátvédje.</p>

Coentrao a németek ellen 4-0-ra elvesztett hétfői mérkőzés 63. percében kapott a combjához, s hordágyon kellett levinni.    "Attól tartok, hogy számomra véget ért a torna" - mondta a meccs után a 26 esztendős futballista, aki hozzátette, a labdarúgás ilyen, benne van a sérülés, ezúttal éppen ő volt soron. "Remélem, hogy nem lesz igazam, de azt hiszem, súlyos a sérülésem" - vélekedett Coentrao.    A nemzetközi szövetség honlapján portugál sajtóértesülésekre hivatkozva az szerepel, a hátvéd felépülése akár tíz napba is telhet. Coentrao mellett Hugo Almeida is megsérült a találkozón, kérdéses a játéka a következő, Egyesült Államok elleni összecsapáson.    "Nem jók a kilátásaink, mindketten izomsérülést szenvedtek, a gyógyulásuk időbe telhet" - mondta Paulo Bento portugál szövetségi kapitány. Meglátjuk, milyen állapotban lesznek, de a jelek nem túl biztatóak - tette hozzá.    Portugália a csoportmeccsek záró fordulójában jövő csütörtökön Ghána ellen játszik a G csoportban. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?