Cipollini remek hajrája

Zolder. A belgiumi városban tegnap délután a férfi Elite-kategória 256 km-es versenyével befejeződött az idei kerékpáros világbajnokság.

Zolder. A belgiumi városban tegnap délután a férfi Elite-kategória 256 km-es versenyével befejeződött az idei kerékpáros világbajnokság. A győzelmet kitűnő hajrájának köszönhetően a 35 esztendős olasz Mario Cipollini szerezte meg, néhány centiméterrel megelőzve az ugyancsak kitűnően hajrázó ausztrál McEwent és a német Erik Zabelt.

Szombaton a juniorok és a nők versenyére került sor. A junioroknál szép sikert ért el a szlovák Matej Jurčo, aki a 128 km-es távon – erős mezőnyben – 5. lett. A nőknél a svéd Ljungskov szerzett világbajnoki aranyérmet, a szlovák színek egyetlen képviselője, Gavlaková több mint 14 perccel leszakadva 88. lett.

EREDMÉNYEK – férfiak, Elite-kategória (256 km): 1. Mario Cipollini (olasz) 5:30:03, 2. Robbie McEwen (ausztrál), 3. Erik Zabel (német) – azonos id#, ... 86. Rothmer Balázs (magyar) 1:59 hátrány. Juniorok (128 km): 1. Arnaud Gerard (francia) 2:50:17, 2. Jukka Vastaranta (finn), 3. Nicolas Sanderson (ausztrál), ... 5. Matej Jurčo (szlovák) – mind azonos id#, ... 17. Stanislav Kardos, 65. Peter Velits, 68. Martin Velits (szlovákok) – mind 9 mp hátrány. Nők (128 km): 1. Susane Ljungskov (svéd) 2:59,15, 2. Nicole Brändli (svájci), 3. Joane Sommariba Arola (spanyol) – mind azonos id#, ... 88. Gavlaková (szlovák) –14:07 perc. (t-tics)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?