Címvédés a férfiaknál a Tollas Kupán

helmec
Királyhelmec |

Bodrogköz központjában 4. alkalommal került megrendezésre a tollaslabda kedvelőinek találkozója, a Tollas Kupa.

A gimnázium tornatermében zajló eseményen a férfiaknál 6-an, a hölgyeknél pedig 5-en léptek pályára, közülük egy a határon túli Sátoraljaújhely színeiben. Először mérettettek meg a gyerekek, ebben a kategóriában 4-en küzdöttek a helyezésekért. 

A férfiaknál címvédőként érkezett az elmúlt kiírás győztese – aki egyben a tornák főszervezője is –, Vaszily Róbert. Ezúttal is esélyeshez méltóan szerepelt, és magabiztos teljesítménnyel nyerte meg a viadalt. A döntőben 2:0 arányban bizonyult jobbnak Bacskai Zoltánnal szemben. Vaszily immár háromszoros győztesnek mondhatja magát, mivel az első seregszemlén is ő volt a legjobb. A hölgyeknél viszont hiányzott a tavalyi győztes Gonda Zsuzsanna, helyét most Tekel Andrea vehette át, aki szintén 2:0-ra verte ellenfelét, Balasi Máriát. A gyermekeknél ugyancsak 2:0-ás siker született, Pósa Dániel Sikora Bencét múlta felül a mindent eldöntő játszmában. 

A rendezvény főszervezője lapunknak adott nyilatkozatában elmondta, a mostani bajnokság is tanúsítja, hogy jó úton járnak, vannak visszatérők, és az ifjúság körében is egyre népszerűbb ez a sportág. Reményét fejezte ki, hogy jövőre bővül majd a szereplők névsora, és újfent színvonalas mérkőzéseket láthat a közönség, és ezáltal népszerűbbé válik ez a sport a régióban. Aki sorozatban háromszor elhódítja a trófeát, a továbbiakban már saját vitrinjében őrizheti azt.

Érdekes

TOLLAS KUPA, Királyhelmec

férfiak: 1. Vaszily Róbert (Királyhelmec), 2. Bacskai Zoltán (Királyhelmec), 3. Tóth Dénes (Királyhelmec), 4. Pavlics Tamás (Sátoraljaújhely), 5. Pósa Attila (Királyhelmec), 6. Tavarszky Péter (Nagygéres).
Nők: 1. Tekel Andrea (Nagygéres) 2. Balasi Mária (Kisgéres), 3. Lorenčik Mária (Zétény),4. Iwaniec Ivana (Királyhelmec), 5. Iwaniec Silvia (Királyhelmec).
Gyerekek: 1. Pósa Dániel (Királyhelmec), 2. Sikora Bence (Királyhelmec), 3. Balasi Zoltán (Kisgéres), 4. Lorenčik Máté (Zétény).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?