Sport

Cigándon 
a Buzita a címvédő

Cigánd | Vasárnap indul útjára a labda Cigándi Szabadidőközpontban, három ország diákcsapatai (U15) találkoznak a nemzetközi teremlabdarúgó-tornán.
Pankovics Miklós

2019. január 13. 11:00

Illusztrációs felvétel⋌(Lelkes Vince felvétele)

A bodrogközi és Ung-vidéki résztvevők közül először 9.40-kor Csicser lép pályára Cigánd ellen. A királyhelmeciek 10.40-kor mutatkoznak be, riválisuk a Nyírpazony. Nagy Gábor, a szabadidőközpont intézményvezetője lapunknak elmondta, mindig nagyon örülnek, ha a felvidéki alakulatok is jelen vannak rendezvényükön, hiszen ezzel is emelik a torna színvonalát, miközben a magyarországi csapatok nemzetközi szinten is összemérhetik játékerejüket. Mindig nagy szeretettel várjuk vendégeinket és lelkes szurkolóikat, a belépés ingyenes.

A csoportbeosztás – A csoport: Cigánd SE, Miskolc Népkert A, Mátészalkai MTK, Csep-Gól FC, TJ Družstevník Čičarovce. B csoport: Filo-Nyírpazony, Miskolc Népkert B, Tarpa SC, Buzita FA, TJ Slavoj Kráľovský Chlmec.

Tavaly a buzitaiak diadalával zárult a torna, a döntőben 3:1-re nyertek Királyhelmec felett. Bányácski Kornél, a királyhelmeciek edzője úgy fogalmazott, most is szeretnének a dobogóra felkerülni, s erre minden esélyük megvan, mivel az ezüstérmes gárdából mindössze egy játékos esett ki. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Helsinkiben díjazták az alakítását

Meggyilkoltak egy 38 éves nőt Rimaszombatban, a feltételezett elkövető is meghalt

Tragikus baleset: egy 18 éves lány vesztette életét

Új aszfaltút lesz a párkányi Duna-gát tetején

Merénylet történt egy kabuli esküvőn, nagyon sokan meghaltak

DAC: nem elég dominálni, gól is kell

Legfrissebb galériák
Olvasta már?