Chára az álomcsapatban

Prága. A világbajnok kanadai válogatott csatárát, Dany Heatley-t választották a vasárnap befejeződött csehországi jégkorong-világbajnokság legértékesebb játékosának (MVP).

Prága. A világbajnok kanadai válogatott csatárát, Dany Heatley-t választották a vasárnap befejeződött csehországi jégkorong-világbajnokság legértékesebb játékosának (MVP). Az Atlanta Thrashers 23 éves sztárja a vb kanadai táblázatát 11 ponttal, míg a góllövőlistáját 8 találattal nyerte meg, ráadásul a Svédország elleni fináléban ő szerezte csapata második gólját, s készítette elő a negyediket, így a legjobb támadó is ő lett.

A vb All Star-válogatottjába csak Heatley-t szavazták be az aranyérmes gárdából. Az álomegyüttes kapusa a döntőben öt gólt kapott Henrik Lundqvist lett, a védelmet a szintén svéd Dick Tarnström, a torna legjobb védője, valamint a szlovák Zdeno Chára, míg a csatársort Heatley mellett a cseh Jaromír Jágr és a finn Ville Peltonen alkotja.

A torna legjobb hálóőre ugyanakkor nem Lundqvist, hanem az amerikai Ty Conklin lett.

A vb címei – All Star-válogatott – kapus: Henrik Lundqvist (svéd), hátvédek: Dick Tarnström (svéd), Zdeno Chára (szlovák), csatárok: Dany Heatley (kanadai), Jaromír Jágr (cseh), Ville Peltonen (finn) A legértékesebb játékos: Heatley A legjobb csatár: Heatley A legjobb kapus: Ty Conklin (amerikai) A legjobb védő: Tarnström

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?