Búcsúzik az egyik házigazda?

<p>Lengyelország a görögökkel és az oroszokkal is döntetlenezett, így a csehek elleni zárótalálkozón mindenképpen három pontot kell gyűjtenie az Eb egyik házigazdájának, ha a kieséses szakaszban is ott szeretne lenni (a cseheknek a döntetlen is elég lehet).</p>

 

„Nem támadhatunk fejetlenül, fegyelmezetten kell játszanunk. Az olaszok is biztos védekezésből indulnak ki, és képesek megnyerni a meccseket, bár a mostani tornán ők is csak két döntetlent értek el, mint mi” – talált egy érdekes párhuzamot, s cáfolta meg rögtön saját szavait Franciszek Smuda kapitány, aki a kapuban továbbra is Tytonra számít, így az eltiltását letöltő Szczesny csak kispados. Könynyen meglehet, hogy onnan lesz kénytelen nézni a meccset a csehek egyik kulcsjátékosa, Rosický is. „A lábam egyszerű járáskor is fáj, rendesen rá sem tudok állni. Nem akarom azonban feladni a reményt.” A kisebb vállsérüléssel bajlódó Petr Čechre viszont biztosan számíthatnak a csehek, mint ahogy a szerencsére is: babonából ugyanis a torna kezdete óta nem borotválkoznak. (ot)

 

CSEHORSZÁG–LENGYELORSZÁG

Wroclaw, ma, 20.45 Játékvezető: Thomson (skót)

 

A VÁRHATÓ ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

 

Čech–Gebre Selassie, Kadlec, Sivok, Limberský–Plašil, Hübschman–Jiráček, Rosický (Kolář), Pilař–Baroš

 

Tyton–Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch–Dudka, Polanski–Blaszczykowski, Murawski, Obraniak–Lewandowski

 

EGYMÁS ELLENI MÉRLEG: 5 2 0 3 6:6

 

MI DÖNTHET?

* Rosický esetleges hiánya.

* Čech, mert az évi rendes potyagólkvótát már kimerítette.

* A lengyel lelkesedés. Egy egész ország áll a piros–fehérek mögött, akik nem akarnak megtorpanni a nagy lehetőség kapujában.

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?