Búcsúkor nyerni kell

Pozsony. Holnap Nagyölveden az eddig veretlen bősi együttest fogadják. Nagy érdeklődés előzi meg a negyedik vonalbeli (délkeleti csoport) rangadót.

Pozsony. Holnap Nagyölveden az eddig veretlen bősi együttest fogadják. Nagy érdeklődés előzi meg a negyedik vonalbeli (délkeleti csoport) rangadót. Vígh Ferenc, a hazaiak elnöke: „Két idegenbeli vereség után (Mocsonokon 1:5, Balonyban 1:3) feltétlenül javítani akarunk, annál is inkább, mert íratlan szabálynak számít, hogy búcsúkor nyerni kell. Sajnos, sérülés miatt hét kulcsemberünk hiányozni fog, mégis optimista vagyok. Biztosra veszem, lelkes szurkolóink támogatásával – legalább 500 nézőre számítok – begyűjtjük a három pontot.”

A bősiek korábban Mocsonokon (3:3) és Gútán (1:1) döntetleneztek, most sem akarnak üres kézzel távozni. „Nehéz mérkőzés vár ránk, de a döntetlennél alább nem adjuk – mondta lapunknak Lépes György, a csallóköziek edzője. Arra a kérdésre, hogy nem tart-e attól, hogy védencei esetleg kirúgnak a hámból a mai falunapon, így válaszolt: „Ez meg sem fordult a fejemben...”

u A felediek már öt éve az V. ligában (Közép-Szlovákia, D-csoport) szerepelnek, s jelenleg veretlenül az 5. helyen tanyáznak. Vasárnap a tavaly még a negyedik vonalban szereplő nagykürtösiek – eddig két ponttal gyűjtöttek kevesebbet – otthonába látogatnak. A házigazda Veľký Krtíš egy héttel ezelőtt 1:0-ra kikapott Ipolynyéken, a Jesenské pedig 4:0 arányban lelépte a sereghajtó jolsvaiakat. Ján Černák, a nagykürtösiek klubtitkára: „A kiesést követően több játékos is távozott, s még mindig nem sikerült feltölteni a keretet. Ha jól alakulnak a dolgok, akkor vasárnapra két új futballista is az edző rendelkezésére állhat. Az idén tehát nem lehetnek vérmes reményeink, a középmezőnyben szeretnénk végezni. Ami a hét végi bajnokit illeti, ügyes, taktikus játékkal legyőz-hetjük az élmezőnyben tanyázó ellenfelünket.”

Fábián Ferenc, a felediek szakosztályelnöke: „Legalább egy pontért megyünk Kürtösre, szeretnénk megőrizni veretlenségünket! Szerdán előkészületi meccset játszottunk a IV. ligás fülekiek otthonában, és izgalmas 90 perc után 2:1 arányú vereséget szenvedtünk. Ľubomír Hronec edző már két éve irányítja a gárdát, s minden bizonnyal vasárnap is olyan csapatot küld majd pályára, amely támadó felfogásban fog futballozni.” (sz. z., zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?