Breška és Štrba góljával

Púchov. A Matador Púchov labdarúgócsapata az UEFA Kupa-selejtező tegnapi visszavágó mérkőzésén kétgólos győzelmet aratott a kazah Atyrau együttese ellen, s mivel az első meccs 0:0-ra végződött, a szlovák csapat jutott az első fordulóba.
PÚCHOV–ATYRAU 2:0 (0:0). Góllövők: Breška (52.), Štrba (90.).

Púchov. A Matador Púchov labdarúgócsapata az UEFA Kupa-selejtező tegnapi visszavágó mérkőzésén kétgólos győzelmet aratott a kazah Atyrau együttese ellen, s mivel az első meccs 0:0-ra végződött, a szlovák csapat jutott az első fordulóba.

PÚCHOV–ATYRAU 2:0 (0:0). Góllövők: Breška (52.), Štrba (90.). Játékvezető: Delevics (jugoszláv), 4200 néző. Sárga lap: Štrba, Breš-ka, ill. Voszkobojnyikov, Aszuhanov. A hazaiak a következő összeállításban szerepeltek: Bernady– Ovad, Zaveterník, Pavol Vavrík, Holčík–Gegics, Štrba, Peter vavrík (67. Bugala), Talda (52. Perniš)– Škripec (82. Kadlec), Breška. A mérkőzés előtt és játék közben is esett az eső, s az első félórában unalmas futballt produkáltak a csapatok, többnyire a két tizenhatos között folyt a játék, tulajdonképpen egyik oldalon sem adódtak helyzetek. Gegics és Breška igyekezett gyorsaságával lendületet vinni a hazaiak futballozásába, beadásaik azonban nem találták a címzettet. Alig telt el hét perc a második félidőből, amikor a hazaiak váratlanul vezetést szereztek: egy lepattanó labda Breška elé került, aki éles lövéssel a bal sarokba talált. Utána belelendültek a vendéglátók, Ho-čík, Štrba, Breška és Perniš előtt adódott gólszerzési lehetőség. A 79. percben hajszálon múlott a Púchov továbbjutása, mivel a cserejátékos Agabajev tiszta helyzetből a kifutó Bernadyba lőtte a labdát. Hiába igyekeztek a kazahok, nem tudtak gólt rúgni, sőt, kaptak egyet, Štrba fejjel állította be a végeredmányt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?