Bravúros győzelem

Privigye/Pozsony. Folytatja jó szereplését a listavezető rimaszombati gárda, amely ezúttal Porivigyén tudott nyerni.
PRIEVIDZA–RIM. SOBOTA 0:1 (0:0), góllövő: Iskra (71.). Játékvezető: Somoláni, 1850 néző.

Privigye/Pozsony. Folytatja jó szereplését a listavezető rimaszombati gárda, amely ezúttal Porivigyén tudott nyerni.

PRIEVIDZA–RIM. SOBOTA 0:1 (0:0), góllövő: Iskra (71.). Játékvezető: Somoláni, 1850 néző. Igencsak tartottak a gömöriek a privigyei találkozótól, s az első félidőben – a hazaiakhoz hasonlóan – jobbára csak védekeztek. Az első 45 percben nem sok említésre méltó esemény történt a pályán. Szünet után azonban változott a helyzet. Sebő László, a rimaszombatiak menedzsere: „A folytatásban bátrabban támadtunk, s egy látványos akcióból megszereztük a vezetést. Piszár mesteri átadását Iskra lőtte nagy erővel a hálóba. Ezt követően növelhettük volna előnyünket, de Maruniak a kapu torkában elügyetlenkedte a ziccert. Az ellentámadásból majdnem kiegyenlített a hazai együttes. A helyzetek alapján 3:1-re kellett volna nyernünk, de természetesen az 1:0-ás győzelemmel is elégedettek vagyunk!” (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?