Bravúros döntetlen

Eperjes. Kevesen számítottak arra, hogy a vágsellyei Duslo pontot szerez az eperjesi oroszlánbarlangban. Takács Tibor, a má?tyusföldiek alelnöke így értékelte a mérkőzést: „Bravúros dön?tetlennel kezdtük a tavaszi felvonást. Bevallom, ezúttal Fortuna istenasszony is mellettünk állt.

Eperjes. Kevesen számítottak arra, hogy a vágsellyei Duslo pontot szerez az eperjesi oroszlánbarlangban. Takács Tibor, a má?tyusföldiek alelnöke így értékelte a mérkőzést: „Bravúros dön?tetlennel kezdtük a tavaszi felvonást. Bevallom, ezúttal Fortuna istenasszony is mellettünk állt. Ugyanis az első félidőben jelentős fölényben futballozott a Tatran, s Kaplan közelről a hálónkba talált. Gólon kívül még három nagy helyzetet kihagytak a hazaiak. A szünet után feljavultunk, bevált edzőink húzása, a két cserecsatár, Najman és Šajbidor felélénkítette a játékunkat. A 76. percben egy eperjesi hazaadást követően után Buchta kapus roszszul rúgta ki a labdát, az Artmediától igazolt Najman lecsapott rá, s a hálóba pöckölte a játékszert. Ezután taktikusan játszva megőriztük az eredményt, bár a brazil Kleber két szabadrúgásánál nagyon melegünk lett: előbb Penksa bravúrosan hárított, majd amikor már ő is verve volt, a felső léc mentett.” (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?