BL: vizsgálódik az UEFA a zsolnai botrány miatt

Nyon |

<p>Vizsgálatot indított az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a Bajnokok Ligájában múlt szerdán játszott MŠK Žilina-Szpartak Moszkva mérkőzésen történt rendbontás miatt.</p>

Az UEFA hétfői bejelentése szerint fegyelmi eljárás indult a szlovák bajnok Zilina és a Szpartak ellen egyaránt, s a szövetség fegyelmi bizottsága csütörtöki ülésén tárgyalja az ügyet.
A mérkőzés röviddel a kezdő sípszó után félbeszakadt, miután a nézőtérről pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára, így a játékvezető megszakította a találkozót és az öltözőbe küldte a csapatokat. Az összecsapás 20 perc szünet után folytatódott, s végül a moszkvai gárda 2-1-es sikerével zárult.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?