BL: Szentpéterváron is győzött a Benfica, s továbbjutott

<p>A Benfica a hazai pályán elért egygólos sikere után 2-1-re nyert a Zenit Szentpétervár otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének szerdai visszavágóján, s ezzel bejutott a nyolc közé.</p>

Jobban kezdte a találkozót a vendégegyüttes, amely néhány veszélyes támadást is vezetett, de aztán átvette az irányítást a hazai csapat. Az első félidőben több helyzet is adódott mindkét gárda előtt, de a szünetig nem esett gól.

Fordulás után az 59. percben két cserével felfrissített Zenit tempót váltott, egymás után alakította ki a lehetőségeket, amelyek közül egyet Hulk révén ki is használt. A hajrában aztán fordult a kocka, a Benfica "talált egy gólt", s ezzel gyakorlatilag tovább is jutott, de a lefújás előtti pillanatokban újfent eredményes volt, így végül kettős győzelemmel került a negyeddöntőbe. A találkozót Kassai Viktor vezette.

A Benfica egyenlítő gólja:

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó:
Zenit (orosz)-Benfica (portugál) 1-2 (0-0)
gól: Hulk (69.), illetve Gaitán (85.), Talisca (96.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?