Birkózók Csallóközi Nagydíja Dunaszerdahelyen

birkózás

Július első napján ismét benépesül a dunaszerdahelyi városi sportcsarnok küzdőtere, melyen újabb rangos nemzetközi birkózóviadal zajlik.

A Bősi Birkózó- és Sportklub szervezésében folytatódik a hagyományos Csallóközi Nagydíjak sorozata.

„Megkaptuk a nevezéseket, versenyünk újabb felvonásán Bulgária, Csehország, Dánia, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Románia, Szerbia, Szlovénia, és Szlovákia 250, szárnyait bontogató tehetsége méri össze tudását kötöttfogásban. Ami a korosztályokat illeti, célzottan a legifjabbakra, a kezdőkre, a fiatalabb és az idősebb diákokra valamint a kadettokra összpontosítottunk. Ugyanis egyértelmű szándékunk a sportág népszerűsítése. Sokak számára éppen a mi versenyünk jelenti a felkészülés fontos állomását, a formaidőzítést a közelgő nyári korosztályos világversenyekre. Köztük lesz védencünk, Both Zoltán is, aki a tiranai kontinensviadalon az 5. helyen zárt, ezzel kiharcolta a vb-részvételt. Egyébként Molnár Botondtól, Karácsony Szebasztiántól, Érsek Árontól, Gudzan Leonardtól, Rendl Oszkártól is sokat várunk. Ami a mieinket illeti, 15 birkózónkat neveztük a viadalra, a nemzetközi porondon mindannyian új tapasztalatokkal gazdagodhatnak. Nem a bősi klubnak szabtuk a súlycsoportokat, tarolás helyett négy-öt elsőségre számítunk. Érdemes lesz eljönni megmérettetésünkre, melyen ott lesznek a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia legjobbjai is” – nyilatkozta lapunknak a külföldön is népszerű erőpróbájukról Meton Krisztián, a Bősi Birkózó- és Sportklub elnöke és főedzője.

Megtudtuk, egyéniben a súlycsoportok dobogós helyezettjeit, csapatversenyben pedig az első hat helyezettet serleggel, éremmel és oklevéllel díjazzák. A látványosnak, színvonalasnak ígérkező párharcok szombat délelőtt tíz órakor rajtolnak el.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?