Bejött a szexterápia

Szöul. Amíg a világbajnokságon szereplő együttesek trénerei általában eltiltották játékosaikat a szextől a távol-keleti vb egy hónapja alatt, addig Matsilele Jomo Sono, a dél-afrikai csapat edzője épp ellenkezőleg, az élet „korlátlan” élvezetére szólította fel futballistáit.

Szöul. Amíg a világbajnokságon szereplő együttesek trénerei általában eltiltották játékosaikat a szextől a távol-keleti vb egy hónapja alatt, addig Matsilele Jomo Sono, a dél-afrikai csapat edzője épp ellenkezőleg, az élet „korlátlan” élvezetére szólította fel futballistáit.

Sono kijelentette, hogy egyik csoportmérkőzésük előtt sem kívánja kontrollálni a futballisták szexuális vágyait, ezért a küldöttség vezetői engedélyezték, hogy a játékosok feleségei, illetve barátnői a csapattal tartsanak a vébére. (Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a kísérő hölgyeket nem a válogatott által lakott hotelben szállásolták el.) „Ha önmegtartóztatást vezényelnék a fiúknak, biztos vagyok benne, hogy kisompolyognának a táborból és megkeresnék a lehetőséget a szórakozásra. De abban is hiszek, hogy a dél-afrikai futballisták profi játékosok, akik azt teszik majd, amit a csapat érdekei megkívánnak, mert tökéletesen tisztában vannak vele, mit jelent a világbajnokság szurkolóinknak és országunknak” – mondta Sono.

A dél-afrikai vezetés helyességét Elna McIntosh johannesburgi szexterapeuta is jóváhagyta, mondván: „Tévképzet, hogy a partnerek nélkül töltött éjszakák segítik a futballisák játékát és a csapatépítést. Ezzel szemben én abban hiszek, hogy a mérkőzések előtti együttléteknek borzasztó jótékony hatása lehet. Hiszen szex után a játékosok jobban alszanak és jobban is érzik magukat.”

A jelek szerint a nyitómérkőzés előtti szexterápia bejött dél-afrikaiaknak, hiszen a jó erőben lévő futballisták 0:2-ről fordítottak Paraguay ellen. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?