Bejött a papírforma

Nagymihály. A III. liga kelet-szlovákiai csoportjának 21. fordulójában a bajnoki cím várományosai közé tartozó nagymihályiak tegnap délelőtt az eperjesiek fakócsapatát fogadták. Nem kis meglepetésre a vendégek szereztek vezetést a 8. percben.

Nagymihály. A III. liga kelet-szlovákiai csoportjának 21. fordulójában a bajnoki cím várományosai közé tartozó nagymihályiak tegnap délelőtt az eperjesiek fakócsapatát fogadták. Nem kis meglepetésre a vendégek szereztek vezetést a 8. percben. Egy jobb oldali beadásra remek ütemben érkezett Štieber, aki közelről Belan hálójába talált. Ez a momentum nagyobb erőbedobásra serkentette a komótosan kezdő Zempén játékosait. A vendéglátók igyekezetét a 33. percben siker koronázta. Devečka a 16-oson belül Tóth elé tálalt, aki Ferencet egy csellel becsapta, s a kapuba gurított. A 39. percben a hazaiak védője, Semanco volt eredményes. Fordulás után mondhatni egykapuztak a vendéglátók. Az 52. percben Čarnota, a 16-oson belül szabálytalanul szerelte a kapura törő Semancot, a megítélt büntetőt Devečka higgadtan értékesítette. Az 56. percben Kročko szögletét Horváth kapásból a hálóba lőtte. Továbbra is a nagymihályiak irányították a játékot, ám nyomasztó mezőnyfölényüket már nem tudták újabb találatokkal megspékelni. Megérdemelten diadalmaskodtak a hazaiak, akiknek mezében legújabb szerzeményük, Mati ezúttal nem tudott gólt szerezni. Győzelmüknek köszönhetően a zempléniek megőrizték 3. helyüket a tabellán.

MICHALOVCE–PREŠOV B 4:1 (2:1). Gólok: 33. Tóth, 39. Semanco, 52. Devečka, 56. Horváth, ill. 8. Štieber. Sárga lap: Nemčík, Mati–Čarnota, Štieber. Játékvezető: Bochnovič, 850 néző. Michalovce: Belan–Kročko, Horváth, Nemčík (79. Adam), Semanco, Uhľár (Ruskovský), Juhás, Tomovčík (74. Gajdoščík), Devečka, Mati, Tóth. Prešov B: Ferenc–Čarnota (60. Balajík), Jaworek, Semančík, Piter-Bučko, Gomoľa, Leško, Bašista, Dupkala (41. Bachleda), Porochnavý, Štieber (56. Renčkoň. (gh)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?